Nordlux Lamper

For der er ingen grund til at. Find et stort udvalg af Nordlux lamper hos Lampegigantendk Pendler Væglamper Loftlamper Strap modellen Også udendørslamper Se udvalget her.

Nordlux Pop Pendel Pendel Kokkenbelysning Lamper

Strømskinnen er en del af Nordlux Link System-serie der er et elegant og fleksibelt skinnesystem til montage af pendler eller spothoveder fra samme serie.

Nordlux lamper. Virksomheden blev grundlagt i 1977 og består i dag af tre mærker nemlig Nordlux Design for the People og Energetic. Nordlux har hovedkontor i Aalborg men virksomheden har herudover også internationale kontorer i Sverige Norge Tyskland og Kina og Nordlux lamper sælges i mere end 48 lande verden over. 20032020 Nordlux vinner Red Dot Design Awards.

Det er nordisk i sin grundvold. Det gør den perfekt til at placere over spisebordet sofabordet og andre steder hvor der er brug for belysning du både kan se ved og som hygger. Vi har over 40 års erfaring og sætter en ære i at være på forkant både med den designmæssige og teknologiske udvikling indenfor indendørs belysning.

20032020 Nordlux vinder Red Dot Design Awards. Vi er stolte over å kunngjøre at Stay bord og vegg designet av Maria Berntsen har vunnet hver sin Red Dot Design Award 2020 i kategorien Product Design. Nordlux tilbyder en komplet serie af kvalitetslamper til alt lige fra væglamper over pendler og til udendørslamper.

Smart strømskinne fra Nordlux der er beregnet til ophæng af lamper fra Link-systemet på væg eller i loft. Alle i det kendte Nordlux-design. Hvor indendørs belysning primært har til formål at skabe stemning og hygge har udendørs belysning også en mere praktisk funktionel dimension nemlig at kunne orienteres sig.

Derfor virker mange af lamperne bekendte og så alligevel nye og moderne. Søger du en billig lampe hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og design. 87751 likes 16 talking about this.

Nordlux Nordens førende leverandør af indendørslamper Hos Nordlux er vi Nordens førende producent af indendørs belysning og vi tilbyder et bredt sortiment af indendørs lamper. Stort udvalg af lamper pendler og væglamper fra Nordlux - Køb høj kvalitet til lave priser online hos BAUHAUS - 3 måneders fuld returret. Nordlux designs er tidløse og Nordlux lamper bliver af mange anset for investeringer der holder hele livet og som kan gå i arv fra generation til generation.

Nordlux strømskinne Link hvid 2 m. Nordlux has won the Red Dot Design Awards We are proud to announce that the Stay table and wall lamps designed by Maria Berntsen each won a Red Dot Design Award 2020 in the Product Design category. Nordlux Lamper hos PriceRunner SPAR penge ved at sammenligne priser på 1000 populære modeller Betal ikke for meget - Gør den bedste handel nu.

40 års erfaring med design af lamper. Nordlux Group arbejder for at hæve din livskvalitet gennem lys og godt design. En pendel er en loftslampe der hænger frit ned fra loftet.

Hos Nordlux har vi gennem de sidste 40 år sat den designmæssige standard for lampedesign. Med en pendellampe monteret i loftet får du et rigtig godt lys i soveværelset såvel som i stuen i køkkenet eller til at give lys til et mørkt hjørne pendler har mange anvendelsesmuligheder og bliver især brugt som spisebordslamper hvor de giver et rigtig godt lys over spisebordet. Nordlux er Nordens førende producent af udendørs belysning og vores store.

Køb din næste lampe hos Massive Stock og spar masser af penge. Nordlux lamper er skandinavisk design Nordlux har skabt et fantastisk brand med et design i skandinavisk nordisk til billige priser. Vi er stolte over at kunne annoncere at Stay bord og væg designet af Maria Berntsen har vundet hver sin Red Dot Design Award 2020 i.

Dette gælder naturligvis også når det kommer til bordlamper hvor vores dygtige designere har fokus på æstetikken i såvel udførelsen af selve bordlampen som det lysfald den giver. At have den rigtige udendørs belysning er mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er helt vilde med Nordlux lamper hvor funktionalitet og det flotte udtryk går op i en højere enhed uanset hvilken lampe fra Nordlux du vælger som din næste.

Nordlux pendler En pendel-lampe skaber lys under sig og i nogen grad til siderne. Nordlux sælger lamper til dig der elsker godt design. Ved at finde de rette lamper til husets facade vil du kunne skabe et både praktisk og æstetisk element i din indretning.

Med en havelampe fra Nordlux får du en hyggelig og stemningsspredende havebelysning i et flot og moderne design.

Nordlux Dftp Nexus 20 Pendel Borstet Stal Skonne Pendler Fra Danske Nordlux Nordlux Laver Kvalitetsprodukter Med Et Moderne Og Stilren Pendel Lamper Lampe

Nordlux Pendel Float Borstet Stal O27 Cm Pendel Haengelamper Lamper

Pin Auf Belysning

Nordlux Strap 48 Pendelen Er En Ikonisk Lampe Fra Nordlux I Et Enkelt Og Elegant Design Dette Er Strap Serien Fra Nordlux Storste Pendel Pendel Lamper Design

Nordlux Texas Bordlampe Sort Https Www Homeshop Dk Bordlamper Nordlux Texas Bordlampe Sort Html 1975422 Nordlux Texas Bordl Bordlampe Lampe Bordlamper

Nordlux Pendel Strap 36 E27 Sort Pendel Lampe Lamper

Nordlux Brassy Vaeglampe Sort Https Www Homeshop Dk Vaeglamper Nordlux Brassy Vaeglampe Sort Html 1957557 Nordlux Brassy Vaegla Vaeglampe Lampe Vaeglamper

Nordlux Pendel Strap 36 Brun E27 40 W O36 Cm Pendel Lamper Design

Nordlux Chino 25 Pendel Trae Pendel Lamper Lampe Ideer

Nordlux Fascino 30 Pendel Sort Pendel Lampe Lamper

Pendel Globe Sort Nordlux Pendler Indendors Belysning El Belysning Pendellampe Bauhaus Lamper

Nordlux Dee 2 0 Pendel Lille Sort Https Www Homeshop Dk Pendel Nordlux Dee 20 Pendel Lille Sort Html 1953152 Nordlux Dee 2 0 Pende Pendel Lamper Lampe

Nordlux Trude Fuggesztve Szerelheto Lampa Fembol Ego Nelkul E27 Foglalattal Maximum 42w Fekete Taklampa Taklampor Belysning Tak

Nordlux Milford 30 Pendel Kob Online Pendel Lampe Lamper

Alba Led Plafond Lampe Fra Nordlux Loftslampe Vaeglamper Lamper

Pin Pa Lamps Renovation Of Our House From The 60s

Nordlux Strap 16 Pendler Pendel Lampe Design Lamper

Nordlux Mirror Pendel Sort Loftslamper Pendel Lamper

Pin On Lamper


CheckCloseComment